www.SpeedDatingServer.com - Speed Dating Software - Matchmaking Server

Love Singles Bartour Berlin

 

Mi az a Rapid Randi?
Eredetileg «Speed Dating»
A mi definíciónk szerint.


A Rapid Randin 10 szingli Hölgy és 10 szingli Férfi találkozik egymással egy bárba vagy étteremben.

Megérkezéskor a Rapid Randi szervezője először leülteti a Nőket és Férfiakat egymástól elkülönítve. (Lehetőleg úgy, hogy a Hölgyek és az Urak még ne tudjanak egymással beszélni, szemkontaktust létesíteni.)

Ezt követően minden szingli kap egy űrlapot, amit ki kell töltenie a saját adataival. A résztvevők megérkezése és az űrlapok kitöltése után kezdődhet a Rapid Randi! Minden Nő először leül egyedül egy saját kis asztalhoz. Miután a Hölgyek helyet foglaltak bejönnek a Férfiak. Minden Nőnél és minden Férfinál van egy Randi kártya. (Eredetileg «Datingcard») Erre a Randi kártyára lesz szükség a továbbiakban.

Mindenki felírja mindig az aktuális beszélgető partnerének becenevét a saját Randi kártyára és egy 5 perces rövid ismerkedés után el kell döntenie, hogy a partnerét szimpatikusnak találja, megfelel-e az elvárásainak első pillantásra és szeretne-e vele újra találkozni (pozitív elbírálás esetében a bekarikázandó értelemszerűen az IGEN), vagy nem felel meg az ő elvárásinak, nem ilyen partnert keres, és nem szeretne vele még egyszer találkozni (ebben az esetben bekarikázandó a NEM). Minden 5 perc leteltét csengő jelzi.

A Hölgyek minden körnél ülve maradnak, a Férfiak pedig minden 5 perces ismerkedési kör után felállnak és átülnek a következő Hölgyhöz/asztalhoz. Természetesen mindenki értékeli minden kör után, és bekarikázza (IGEN vagy NEM), hogy szeretne-e az aktuális beszélgetőtárssal újra találkozni vagy sem. 10 Nő és 10 férfi esetében természetesen 10x5 perc a randiidő, hogy minden Nőnek és Férfinek legyen lehetősége mindenkivel megismerkedni.

Miután letelt a 10x5 perc, azaz mind a 10 kör, a Rapid Randi szervezője összegyűjti mindenkitől a Randi kártyákat.

Ezzel véget ért a Rapid Randi!

A szervező a randik után elviszi a Randi kártyákat és kiértékeli őket. Mindig akkor van találat, ha mindkét fél a saját Randi kártyáján egymásnak IGEN-t ˝mondott˝. Ilyen találat esetén a Hölgy megkapja a Férfi adatait (e-mail, telefonszám vagy mindkettő) és a Férfi szintén megkapja az adott Hölgy adatait (e-mail, telefonszám vagy mindkettő).

A Randi kártyák kiértékelése és a találatok kiértesítése a randi szervezőjének a feladata. Az ilyen kiértékeléseket tanácsos 24, maximum 48 órán belül megcsinálni és a feleket kiértesíteni. Az eredményeket általában e-mailben küldik el.

Minden résztvevőnek lehet egy találata vagy több találata, de előfordulhat, hogy egy sem volt. A résztvevők az eredmény kiértesítése után maguk döntik el, hogy mit kezdenek vele, felveszik-e a kapcsolatot az adott személlyel vagy sem.

A Rapid Randi szoftver tökéletesen alkalmas az ilyen típusú klasszikus Rapid Randik lebonyolítására, hatalmas segítséget nyújt a következőkben:

1.    Jelentkezők adatainak felvétele
2.    Ügyfélorientáltság
3.    Könnyed kommunikáció
4.    Randi kártyák értékelése
5.    Ügyfelek értesítése minden eredményről


Speed Dating - Rapid Randi - Eljött a szerelem ideje!


Speed Dating Server


Mi az a Rapid Randi? (Eredetileg ˝Speed Dating˝) - A mi definíciónk szerint.


www.SpeedDatingServer.com - Speed Dating Software - Matchmaking Server

Love Singles Bartour Berlin

 

Létezik afféle abszolút «No-Go!»


Létezik afféle abszolút «No-Go! » Rapid Randi, ahol a résztvevők saját maguk készítik az értékelést!

Vannak olyan Rapid Randi Party rendezvények is, ahol a szervező egy online módszerrel dolgozik. Ezeknél a Rapid Randiknál a resztvevők a randi után nem adják le a Randi kártyákat, hanem saját maguk önállóan, otthon be tudnak jelentkezni a honlapon egy felhasználói felületre és fel tudják vinni a rendszerbe online, hogy kivel szeretnének újra találkozni.

Ez a módszer csak a Rapid Randi szervezőjének ad előnyt! Így nem kell felelősséget vállalnia az esetleges hibákért a kiértékelés során, valamint kevesebb időt igényel, és kevesebb munkája van a randikkal. Így természetesen kényelmesebb egy Rapid Randi szervezőjének. De az ilyen módszer a resztvevőknek jelent hátrányt!

Az ilyen jellegű Rapid Randiknál a tapasztalat szerint sok találat sajnos elveszik. Miért van ez így?

Sok résztvevő sajnos egyszerűen elfelejti otthon az eredményeket időben online leadni. Sok résztvevő úgy elrakja a Randi kártyáját, hogy nem találja meg időben vagy akár el is veszíti teljesen! Előfordulnak olyan résztvevők is, akik miután néhány órát egyedül töltenek, elkezdenek kételkedni a saját döntésükben és tudatosan inkább nem akarnak értékelést készíteni. A résztvevők csak nagyon alacsony százaléka készíti el komolyan saját maga a kiértékelést. Tehát az ilyen módszer hátrányt jelent a résztvevőknek! Mi minden ügyfélnek csak a Rapid Randi azon formáját javasoljuk, ahol a kiértékelést a randi szervezője készíti el! Csak ebben az esetben garantált, hogy minden randin résztvevő személy Randi kártyája kiértékelésre kerül, és mindenki egyszerre megkapja az összes találatot e-mailben! Véleményünk szerint egy szervezőnek is részt kell vennie a Rapid Randin, hiszen hagyni a résztvevőnek, hogy saját kiértékelést készítsen, nem nyújt igazi szolgáltatást!Speed Dating - Rapid Randi - Eljött a szerelem ideje!


Speed Dating Server


Rapid Randi «No-Go!».